top of page
DSC02380E.JPEG

Over de locatie

Voormalige zuivelfabriek direct aan het water

In juli 2017 hebben Benjamin en Jenneke hun bruiloftsgasten mogen ontvangen op WSC De Fluessen, dat zij zelf ruim 5 jaar later eigenaar geworden zijn van deze unieke locatie is op zich al een bijzonder verhaal. Zij zochten destijds een unieke locatie waarbij zij hun gezamenlijke passie voor watersport en culinair genieten konden combineren. Nu willen ze graag dat ook andere bruidsparen een onvergetelijk huwelijksweekend beleven op deze unieke locatie

De Ruimtes

SH gedekte tafel view.jpg

Het Schippershuis

Het Schippershuis is een luxe groepsaccommodatie met eigen terras aan de haven. De grote centrale ruimte met bar en gezellig haardvuur leent zich uitstekend voor het diner tot 100 personen. Daarnaast is er nog een wat intiemere ruimte die uitstekend gebruikt kan worden voor een dansfeest tot in de late uurtjes. Op de verdieping bevinden zich in totaal 16 slaapkamers met bedden voor maximaal 55 personen en 2 grote sanitaire ruimtes met 6 douches en toiletten.

It Sailhûs - buiten (Bas Meerwijk) (32) copy.jpg

Oranjerie

Binnen en toch het gevoel dat je buiten bent. In de oranjerie kunnen we jullie gasten ontvangen voor een eerste welkom om ze vervolgens naar de feestlocatie te begeleiden

Oranjerie.jpeg
It Sailhûs - Commandeurshuis groepsaccommodatie (Bas Meerwijk) (58) copy_edited.png

Landzicht

Landzicht is een sfeervol familiehuis geschikt voor verblijf tot 10 personen. Dit biedt nog extra overnachtingsmogelijkheden naast het Schippershuis.

Terras aan het water

Jullie eigen terras direct aan het water. Kom vanaf De Fluessen aangevaren en verras  jullie gasten met een unieke  entree.

Geniet van heerlijke gerechten uit onze buitenkeuken. Sluit de dag met een lekkere cocktail bij zonsondergang, daarna steken we de voorkorven voor jullie aan om nog lekker marshmallows te roosteren.

bottom of page