top of page
DSC02552S.JPEG

"Samen met De Fluessen hebben wij onze huwelijksdag tot in de puntjes, helemaal naar onze wens, kunnen regelen. Erwald en Jenneke kwamen met veel suggesties en dachten ook enthousiast mee met onze ideeën. Het werd een prachtige dag met veel gezelligheid, een mooie boottocht, heerlijk eten en 's avonds een spetterend feest. Een dag om nooit te vergeten!"

Shanna & Johan

Ons team

We staan voor jullie klaar

Het team van De Fluessen denkt graag met jullie mee hoe we deze bijzondere dag nog mooier kunnen maken. Onze hands-on, toegankelijke en gastvrije werkwijze is erop gericht dat jullie op deze spannende dag gewoon lekker kunnen genieten.

20190329---Erwald-Boer1859---READY_edited.jpg

Erwald

sales & marketing

Ik help jullie graag bij de planning van jullie bruiloft bij De Fluessen. We geven jullie graag een rondleiding op locatie om de mogelijkheden te laten zien en zodat jullie de sfeer kunnen proeven als onderdeel van de voorpret van jullie onvergetelijke dag.

Screen Shot 2022-10-03 at 4.51_edited.jpg

Jenneke & Benjamin

Eigenaar

Toen we in 2017 zelf trouwden aan De Fleussen wisten we meteen wat voor potentieel deze locatie had. We delen graag onze ervaringen en willen jullie graag helpen bij het organiseren van deze unieke dag

bottom of page