top of page
DSC02380E.JPEG

De locatie

Voormalige zuivelfabriek direct aan het water

In juli 2017 hebben Benjamin en Jenneke hun bruiloftsgasten mogen ontvangen bij De Fluessen, dat zij zelf ruim 5 jaar later eigenaar geworden zijn van deze unieke locatie is op zich al een bijzonder verhaal. Zij zochten destijds een unieke locatie waarbij zij hun gezamenlijke passie voor watersport en culinair genieten konden combineren.Nu willen ze graag dat ook andere bruidsparen een onvergetelijke huwelijksdag of zelfs heel huwelijksweekend beleven op deze unieke locatie.

De Ruimtes

Schippershuis lange tafel_1036095 final.jpg

Het Schippershuis

Het Schippershuis is een luxe groepsaccommodatie met eigen terras aan de haven. De grote centrale ruimte met bar en gezellig haardvuur leent zich uitstekend voor het diner tot 100 personen. Daarnaast is er nog een wat intiemere ruimte die uitstekend gebruikt kan worden voor een dansfeest tot in de late uurtjes. Op de verdieping bevinden zich in totaal 15 slaapkamers met bedden voor maximaal 50 personen en 2 grote sanitaire ruimtes met 6 douches en toiletten.

Schippershuis zijterras P1010021 final small.jpg
Woonkamer De Loft_1010074 final small.jpg

De Loft

De Fluessen Loft ligt op de eerste verdieping van het bijgebouw van de voormalige zuivelfabriek van Elahuizen. Het is geschikt voor 4 personen en beschikt over een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer en ook nog een privé terras op de begane grond. 
Vanuit de slaapkamer op de tweede verdieping heb je een weids uitzicht over het meer De Fluessen

Landzicht

Landzicht is een sfeervol familiehuis geschikt voor verblijf tot 10 personen. Dit biedt nog extra overnachtingsmogelijkheden naast het Schippershuis.

Landzicht terras_1036165 final small.jpg
Oranjerie_1036029 final small.jpg

Oranjerie

Binnen en toch het gevoel dat je buiten bent. In de oranjerie kunnen we jullie gasten ontvangen voor een eerste welkom om ze vervolgens naar de feestlocatie te begeleiden

Terras aan het water

Jullie eigen terras direct aan het water. Kom vanaf De Fluessen aangevaren en verras jullie gasten met een unieke entree.

Geniet van heerlijke gerechten uit onze buitenkeuken. Sluit de dag met een lekkere cocktail bij zonsondergang, daarna steken we de vuurkorven voor jullie aan om nog lekker marshmallows te roosteren.

Schippershuis terras_1036026 final small.jpg
DJI_0953 2.jpg
bottom of page